fredag 29 januari

Imorgon fyller jag 20.
Det är helt sjukt.
Men det känns så himla bra alltså.
Men jag känner mig ändå bara som 17.
Ja, tiden går väl fort när man har roligt.


Torsdag 28 Januari

Idag och igår har jag jobbat på mammas jobb. Har suttit och fixat faktureringar och sånt. Bra erfarenhet.
Och så har jag varit på arbetsförmedlingen idag och snackat om den där ungdomsgarantin.
Det visar sig att jag kommer få typ 2000+ kr i månaden, om jag typ går en utbildning. Funderar faktist på att ta truck-kort. Kan vara bra att ha, då kanske jag kan få jobba lite mer på mammas jobb på utsidan.
Sen kanske man kan få jobb på något lager, eller kanske ikea :P haha

Nu sitter jag här och tråkar, är täppt i nosen och har huvudvärk, förkylning? - NEJ TACK!

på lördag fyller jag 20 :D weeei !
ska bli fett najs!

Just nu sitter jag har och har lite ångest över vad jag ska ha på mig på lördag... svårt att välja, och har inte heller så mkt att välja mellan..


Jag saknar ripli och william <3 mina tussar






Tisdag 26 Januari

Heluuu
har äntligen fått kontakt med min coach igen, hörde senast av henne i december... tyckte det va konstigt att hon slutade, men hon sa nu att hon förlängde våran tid med 3 veckor. Bra skit. Så kanske jag lyckas skaffa ett jobb tillslut.

Ska städa. det är så tråkigt. Jag brukar faktist ha ganska lätt för att städa. Man måste bara komma igång med det. Men idag funkar det verkligen inte. jag blir bara yr i huvudet av det och dessutom hittar jag inte mina cd skivor som jag ville lyssna på undertiden som jag städar. Så jag satte mig här och tänkte sätta igång den musik jag har på datan och sen kanske komma igång att städa. Dessutom tog jag en cigg, vilket gjorde mig lite illamående, antagligen för att jag inte ätit ngn frulle.

Jag lyssnar på Röyksopp och Alphabeat. Bra skit, man blir glad iaf ^^

Imorrn och på torsdag ska jag jobba lite på morsans jobb med arkivering och sånt skit. Men det är ju pengar iaf. Bättre än ingenting. Nästa vecka ska jag börja gå ut med Bea's hundar Sessan och Nicke. Får betalt för det så det är najs. Som sagt, Bättre än ingenting.

Nä nu ska jag fan städa så det blir gjort, så jag slipper städa på fredag eller lördag då jag ska ha 20 årsfest. Mjihi jag börjar bli pirrig!

adjö mina vänner!

Måndag 25 Januari

Inte många dagar kvar tills jag fyller 20 ^^
weeei :)
I helgen gjorde jag inte jätte mkt. var med min älskling och i lördags hade Jonathan 20års fest. Kul att träffa gamla kända ansikten. Vid 23 tiden åkte jag till Häggvik och kollade på Beppes spelning på Hägges. Det var jätte bra. Och han tillägnade en låt till sin tjej Sara, vilket jag tyckte va jätte gulligt :D
Hihi. Älskar sånt. Fniss.

Hela helgen har jag och Wille stått ute på isen också och sålt fika och varm blåbärssoppa till långfärdsskridsko-åkarna , vi har faktist tjänat över 1000 kr på det:]
Träffade malins pappa också hehe han är en sportnörd ^^


länge sen jag lyssnade på the stereo in iris :) me like, lyssna lite vettja


http://www.thestereoiniris.com/

Sugen på glass.

och en cigg ^^


Ripli

söting


Tisdag 19 Januari

Nu har jag suttit här framför datan i 3 timmar typ. och inte gjort ett skit. Kollat på gamla bilder och lyssnat på uttjatad musik som får mig att vilja riva ner allt härinne och slänga ut det genom rutan ^^
hihi

Hade en jätte mysig morgon med min älskling innan han åkte till Qben(jobbet).
Imorrn ska jag och malin( och ev wille) åka till badhuset och simma lite, och sola ska jag göra iaf ^^
har lust att spendera lite cash på det. fräscha upp mig och samtidigt träna hehe

Förra veckan va vi ju på kryssning, det va najs, men det va helt dött på båten haha helt stört, men vi hade kul endå ;D

vi körde en favorit i repris


so long

Tisdag 12 Januari, kryssningtime snart!

Swedbanks internetinlogg är cp och jag blir galen, måste fan ladda över pengar tills imorrn hehe.
Imorrn blir det kryssning med flickorna :D fett najs!


Igår va jag och malin ute på en ridtur med akrobat och trasan :) det var mysigt, bortsett från all cpsnö som kom på oss när vi red genom skogen på en ministig... suck ^^
ååh.. Nu är klockan 11.11, måste önska mig något.... nananannaa...

sådär, önskat klart.

Jag och min älskling ska nog åka upp till mammas jobb idag och kolla på Patriks lilla hundvalp Wilma som bor med min Ripli på dagarna numera.
Hon ser ut som typ den här (inte hon på bilden, men väldigt lik, och har samma färg)



världens tusseplutt :)
Hon älskar Ripli och leker med honom, men han är så tråkig när man går ut med dom, för då är han alldeles för upptagen av att lukta och pinka.. hanar alltså...

Fredag 8 Januari

2010. Känns mysko att skriva. Och att säga. Jag säger tvåtusentio. Jag blir bara irriterad på dom som säger tjugohundratio. ^^

Happ, då va det helg igen. Det som muntrade upp mig idag var en härlig väckning av William. Sniff i nacken och en bamsekram <3 Sen fick jag ett rätt så underhållande sms av malin, där hon skrev att hon för första gången skulle äta lunch på dagiset hon jobbar på , men det skulle serveras, Chili con carne, denna fasansfulla maträtt som vi båda avskyr. Nej, det blev nog ingen lunch för henne tror jag.

Tog en sväng ner på Norrviken, där dom plogat upp en "skridskobana/väg" men vi skulle borra ett hål för att se hur tjock isen är. Vi kom fram till att den är ca 2,5-3 dm tjock.
Typ enda gången jag går ut på isen. Jag tycker isar är läskiga. Jag måste ha brakat genom isen i mitt förra liv eller något för jag tycker det är så himla obehagligt att gå på dom.

Jag köpte även ett rätt så coolt halsband till Ripli på rusta för 49:- . Typ Ed hardy inspirerat, med körsbär, döskallar och blommor och en liten banderoll där det står : "Only God can judge me"
Jag är nöjd, han behövde endå ett nytt lite coolare och grabbigt ^^

Torsdag 7 Januari


Min lilla Ripli.

Ta vara på den tid ni får med dessa varelser.

För några dagar sedan fick mina kära kusiner ta bort sin hund Sara, något man helst inte vill vara med om, men som man tillslut måste genomgå. Jag tänker på er och lilla jesusbarnet Sara som hann fira en sista jul och födelsedag på julafton. <3

Och all kärlek till våra kära djur som är våra allra bästa vänner <3 .

Måndag 4 Januari

Inte långt kvar tills jag fyller 20, Weeei :D

Jag har fetaste skrivkrampen.. Har typ ingenting att säga eller skriva om. Det enda jag kan komma på nu är att jag och William var i Kista idag och jag shoppade kläder på monki för 500 kr som jag fått i presentkort. Köpte en klänning som jag kanske ska ha på Kryssningen som jag malin, nico, sara mfl tänkt dra iväg på nästa vecka :)



nu ska jag kolla tv, orkar inte sitta här
Adios amigos

RSS 2.0