Tisdag 21 December

Snö!

Nu är det galet mycket snö. Alltså det är jättefint, men jag är så trött på det.

Vill ha värme. Vill ha sommar. Vill ha bad. Vill ha varma sommarnätter. Grillat. Vin. Älskade vänner.

I lördags var vi på Maddes julkonsert (upplands väsby musikklasser). Det va mysigt, men som förra året blir jag tokig på att alla småungar svimmar... eller dom är typ överkänsliga och springer omkring och ska dricka vatten. Jag tror att jag, Maria, Jacob och William kom fram till att det va 7 stycken som droppade.
Vafan, på Vår tid så fick man blåsa ut ljuset och sätta sig ner en stund... suck...
men annars var den bra:)

Åh... i natt hade jag en konstig dröm. Igen, men den va "snäll" på ett sätt :P
Först drömde jag att jag, Malin, Nicolina och folket från hultan-09 skulle gå och se på The Killers, i någon park i stan, och det va varmt och sommar. Så mysigt.
Men sen dök Chrille(mitt ex) upp haha och skulle spöa William haha värsta bråket, men jag fick dom att sluta, och C försvann och jag fick min William :] haha..

NU är det -14,9 *C här utanför.. usch jag vill inte gå ut igen.. Jag har nämligen byrackarn Ripli här hemma med mig idag :P

Sitter och väntar på att alla ska sluta jobba så min William kan komma hit, vi "firar" nämligen 1 år & 9 månader idag:) <3



Vi ska fira jul på landet.. urk, va faktiskt inte sugen på det i år.. men det kan ju bli mysigt. blir bara borta över helgen som skönt är. så tyhp torsdag till söndag.
På söndag ska vi ha en överraskningsfest för en kompis som åker bort till Umeå i 5år för att plugga, så det ska bli kul. Hoppas jag.

Då kommer jag att träffa Malin. Har inte träffat henne sedan Kreta som va i slutet av augusti... Ska bli kul. Men känns lite jobbigt också. Vet inte om hon är arg eller sur på mig efter att William kom ner till Kreta. Vi har bara pratat en gång sedan dess.. Så länge har vi nog inte varit "ifrån" varandra.. Känns väldigt tråkigt.
Men det kanske är bra också...(?) aja...
Hoppas iaf att det blir bra.

<Lyssnar nu på; God only knows- beach boys
Den är så söt tkr jag :P innan lyssnade jag på The Killers och lite Take that

Tare' Shuuee

Måndag 13 december 2010 - mardrömmar och Lucia

Jag har så sjuka drömmar ibland... I natt tex drömde jag att jag och ett gäng till hade blivit fast på en ö då vår båt sjunkit, och det visade sig att vi va döda.. typ som nå slags gengångare, vi förstod det inte själv, men en gubbe hamnade på ön och sa att vi va blåa i ansiktet och hade konstiga ögon... :S
Vi kunde liksom inte ta oss därifrån, och jag vet att jag saknade william så sjukt mycket.. och vi försökte få båtar att stanna och ta med oss hem, men ingen såg eller ville ha med oss att göra.. kändes verkligen jätte konstigt och som en verklig händelse.. drömmar är skumma.

Uppslagsordet Gengångare leder hit.
Ett spöke är enligt folktro och parapsykologi en avlidens ande, själ eller immateriella skuggbild. Ordet är inlånat från (spook). Tron på spöken har existerat i alla kulturer genom alla tider och hör till folktrons allra mest gemensamma föreställningar. Trots otaliga "spökjägares" försök att bevisa motsatsen finns det inga vetenskapliga bevis för att spöken skulle vara annat än skrock och tro.

Gengångare brukar uppfattas som människor som har dött på ett våldsamt eller olyckligt sätt. Den osaliga anden kunde besöka inte bara dem som var inblandade i dennes död utan även oskyldiga. Ibland vidtog man speciella åtgärder för att förhindra detta - exempelvis kunde den dödes kropp förankras (t.ex. pålas i marken) eller begravas på särskilt sätt, jämför Bockstensmannen. Till den här kategorin hör spöken som endast ger sig till känna utan att visa något direkt tecken på medvetande. Till den senare kategorin hör vanligen att spökerierna upprepar sig, ofta i form av en återuppspelning av forna händelser. Dessa kallas då gengångare och ska vara omöjliga att få kontakt med. Gengångaren är som en bild eller ett filmklipp som spelas upp. Det finns ingen som helst chans att få kontakt med det. Gengångaren är alltid bunden till en plats, och ofta till en tid också.

Så sjukt att det stämde in på den verkliga beskrivningen av gengångare också...usch..




Idag är det Luciaaaaaaaa, hennes historia är ju inte alltför rolig den heller. Men det orkar jag inte skriva om.
Tänk alla gånger man har gått luciatåg:) åh vad mysigt det var, även om man va trött och sur vissa tidiga mornar när man va 14 bast ^^
På Lördag har Madeleine sin julkonsert :) då får jag se ytterligare ett luciatåg (förutom mina ungar på dagis) + julkonserten :) det ska bli trevlans!

Imorgon ska jag ut och julshoppa med Elin <3 :) ska bli mysigt, och att sen få se hennes mage:D Ja, hon är gravid, och "han" är beräknad att anlända till oss i mars! :D åh ska bli spännande, min syrra ska få bebis!!


Men nu ska jag städa råttornas bur, och duscha och kolla på Harry potter :)
PusseeeEn!


Söndag 12 december 2010

Tjaba!

Min morgon började med att åka från William och hämta upp mamma, vi åkte till Vallentuna kyrka och kollade på mina dagisbarn när de hade luciatåg samtidigt som det va gudstjänst :) dom va så söta och viktor skulle prompt ha spidermantröja, ingen tomtetröja heller.

Sen åkte vi hem och William hämtade oss och vi åkte till Arninge och köpte lite julklappar :) blev lite till Madde.
Jag köpte även en skit cool ring och en röd och vitprickig jättesöt klänning till mig själv från H&M ! Gah vad nöjd jag är! ^^




strunta i att jag ser cp ut haha men klänningen är jag kär i.. man kan ju ta ett skärp också om man vill för att markera midjan bättre :)

Här är en bild på en annan klänning jag köpte för några veckor sedan som jag också är kär i :)

HejdåååååÅÅ!


Tisdag 7 December 2010

Heloooooooo!

Idag fyller min pappa år :) ska äta rulltårta med grädde och strössel på, blir typ som en tårtbit :)
Åh jag är kär i småhundarna :) speciellt Fly, vill ha honom !!!

Mjihihi vi skulle nog ha fått honom för det är ingen som vill ha honom, men han ska till Finland på prov hos ngn gubbe. Och jag tror inte pappa vill ha en till hund, det blir för mkt jobb.
Men iallafall :P
 såhär ser han typ ut
och han är en brun variant :) :


och såhär ser Kelly ut :)


Så söta, om jag någonsin skulle skaffa en mindre hund skulle det fan vara en sån här! Så coola!

Måndag 6 December 2010

Hej

Idag har jagg varit ledig från förskolan, men imorgon ska jag dit igen :) börjar 11 så jag ska hjälpa mamma att ta hand om alla hundar hon har hand om under dagarna på sina raster. För på hennes jobb har dom 3 stycken gamla lägenheter som personalen får hyra* åt sina hundar, typ 500 kr / år.

Så just nu har mamma hand om Ripli(som är vår) och Wilma som är våra vänners hund, och sen 3 stycken Lancashire Heeler som heter Kelly, Pippin och Fly som är så snälla och söta.
Imorgon ska mamma jobba hemifrån så då får hundarna vara hemma här också, så jag får väl hjälpa henne att gå ut med dom på förmiddagen :P haha

så här ser gänget ut :

Ripli                            Ripli och galna Wilma    Pippin         

fly och kelly ser likadana ut som pippin(förutom att fly är brun ) :P


men nu ska jag nog sova... är trötten.
Godnatt

Lördag 4 December 2010

Hej!
Seg dag idag, har varit i sollentuna centrum. William klippte håret och jag köpte 3 plagg :)
Jag fick med mig en tjocktröja, en lång t-shirt och en tunn kofta :)
Det här har varit(och är) en sån där vilohelg typ. Har inte gjort ngt speciellt förutom att hänga på Qben(willes jobb) och vara hemma...

Gjorde en del av Matte nationella igår också. Först en muntlig del (som är nytt för mig?, tror inte det funnits tidigare i matte?) det gick bra, men den andra delen gick sådär... får väl se sen.

Har provat mitt nya shampo btw, det luktar jätte gott!!! Och håret blev jätte mjukt! Verkligen att rekomendera!!
 
kostar ca 95:-, (men på Rusta kostar den 59:- )
Helt klart värt pengarna!!

Nu ska jag prova mina nya kläder :) pUssen


RSS 2.0