Måndag 31 Maj

Shit vad tiden går fort. imorrn är det juni.. gosh ^^


I fredags åkte jag och Wille till Micke, vi satt väl uppe till 04.00 någonting. Vi hade det skit roligt och micke was ON TOP, bröderna Velander är roliga pojkar ...  :]

Nu sitter jag och lyssnar på Stromae-Alors on danse, rätt skön låt.
Mamma och jag ska åka iväg snart på en konsert i stan som Madde ska vara med på.

Juste wille har köpt en "ny" bil, en volvo 740. Det är min typ av bil haha. Nä men hans lilla jetta är lite gammal och snart påväg till sin egen begravning om han inte fixar till den. Den läcker olja någonstans och det började ryka ur motorn..

Saknar min grabb..han jobbar hela tiden när jag är hemma, så typiskt. När jag gick på trukkursen och började tidigt vare han som hela tiden var hemma.. Ja ja snart har han semester och då kommer vi spendera mer tid tillsammans och göra roliga saker. Vi har spånat på att åka någonstans, typ danmark, skottland eller något varmt land. Eller så blir det göteborg eller kanske bara norrland haha. Vi får väl se vad pengarna går till.

På onsdag ska jag jobba på Pärlan en hel vecka. och på fredag ska jag på Patriks studentmottagning. Ska antagligen hänga med dom ut på äventyr sen. Ska bli najs om det är fint väder, och hoppas att jag får med mig Maria. :]
Och den 10 ska jag fylla i min tatuering lite grann, den röda färgen är inte riktigt ifylld.
Sen blir det besök på ungdomsmottagningen den 14 , p-piller påfyllning... orkar inte träffa den tanten där, hon är så sur jämt.





Tisdag 25 maj

Mjihihi, idag fick jag pengar från ungdomsgarantinskiten, 3000 kr är bättre än inget. Nästa månad kmr jag få dagislön iaf.

Igår fick Ripli och hans kull,  5 stycken helsyskon :) jag väntar ivrigt på bilder ^^
Idag ska jag väl försöka plugga lite teori eftersom jag snart har teoriprovet och uppkörning... blööhöö...
men sen ska jag försöka spendera(antagligen inte så svårt) lite pengar på ngt nya sommarplagg :] så jag och Lina ska dra förbi centrum en sväng i eftermiddag. Måste tänka ut en studentpresent till Patrik också..hatar sånt där, han får nog iaf champagne sen ngt mer personligt. 


Nu, en cigg sen är jag fit 4 fight.

Söndag 23 maj

Tjabba. I veckan jobbade jag på dagis, vilket har varit jätte kul och det verkar som att jag kommer få fler och fler tider att jobba. Jag har även fått 1 vecka i sommar på heltid.

Igår var vi på Lips Grand Prix som willes brorsa adde hade fixat. Addes kille alex och cimon (paradise hotel) var konferencier där. Det va massa kändis tjejer som körde gocart. Det va rätt chill, fick gratis dricka och mat. och så fick vi en varsin goodiebag :)

Nu ska vi dra till dommarudden med danne och tobbe och fiska lite, hoppas det inte regnar där ute. Idag har det åskat som fan här och verkligen spöregnat^^

Bilder från i lördags

Jag och Wille


Marina och Adde

Torsdag 13 Maj

Hejsan!
Det var ett tag sedan jag skrev, har varken haft lust eller tid att skriva, ibland har man helt enkelt inget att säga.
 
Nu är jag klar med min praktik, så jäkla skönt att det är över. Har varit roligt.
På måndag börjar jag att jobba på Pärlan, ett dagis i Vallentuna :]

Jag har även fått två små bebisar hemma, två råttor^^ det är två små tjejer.
Jag har inte kommit på ngt namn än, men jag vill ha ngt coolt eller udda, så kom med förslag vettja!
Sån här teckning har dom, men dom är mkt mkt mindre, men kmr se ut såhär typ när dom är stora:] <3


Nu håller jag och willis på att packa och duschat och sånt, ska åka till mitt land, så jag kanske skriver ngt på söndag, och kanske har en ny bild på mina sötnosar!

Ciao

Måndag 3 Maj

Har inte skrivit på ett tag nu, har inte haft så mkt att skriva om. Är på min praktik nu och kör truck hela dagarna. Det är faktiskt kul, om inte annat så är jag typ ute hela dagarna och får vara ute i solen hela tiden=uppskattat.

Såg Avatar igår, den var bra faktiskt, men jag tyckte att folk hade gett mig lite för stora förväntningar inför filmen men jag gillade den ändå, den var som en LSD-tripp ^^
Börjar väl skriva igen om ett tag.

Pussen!

RSS 2.0