Tisdag 30 November 2010

Helu,
idag var jag först på mattelektionen, som jag kanske inte har sagt(?) så går jag en mattekurs. Matematik grund, alltså matte för typ högstadiet har gått det sen oktober och slutar om en vecka.
Jag kände bara att jag ville förbättra mina grunder om jag ska fixa mitt matte b betyg, som va mitt enda ig från gymnasiet.. jag klarade matte a, men inte matte b för att jag inte riktigt fattade grunderna ordentligt..
Så (förvirring) haha jag läser nu matte grund. Fick tillbaka mitt ekvationsprov och geometriprov idag,
fick VG(som är högsta betyget på vuxenutbildningen) :D:D
så jag är = glad flicka!
har nog aldrig fått över G på ett matteprov:P
 
Sen ringde dom in mig från förskolan idag igen, vilket betyder att jag jobbat varje dag i hela november(och då är jag bara en vikarie) bra eller vad liksom!? :D

cash blire iaf ;)

Jag och mamma åkte till rusta för att hitta julstjärnor till vardagsrummet och mitt rum. Mamma köpte en stor vit med rött mönster på, och jag köpte en lila med rosa glittermönster på(som passar mitt ljuslila rum):) sen köpte hon skumtomtar, minichokladtomtar, chokladkottar och några praliner att ha i adventsljusstaken istället för den gamla mossan hon hade förut:P Blev massa shampo och balsam också, kan ju vara bra att ha :)
Jag köpte ett shampo som jag såg i en tidning som dom hade gett bra betyg, skulle göra håret mjuk och glansigt plus lukta jätte gott, och det gjorde den iaf, sen får vi se resultatet en annan dag :P

har även pratat mkt med malin lundberg idag:) hon är så söt !

hittade en gammal bild på mig och ripli haha han va så söt

Men nu ska jag sova i min sköna säng:) mmMMMm :D



Hejdå säger cpjag och elin <3 :D

Måndag 29 november 2010

Hej:) får se hur det här går, sitter nämligen med mobilen nu på jobbet. Fick hoppa in idag för christina va sjuk så jag fick ta hand om köket med disk och så. Som skönt va så är det mkt lite barn idag så det va inge jobbigt att vara i köket . Igår åkte jag och köpte en säng som willes pappa fixade från hotellet för endast 500kr! Skit bra kap! En 1.40säng:) fett nöjd. Ska nog inviga den ikväll:p haha. Och igår på kvällen åkte jag hem till victor och jonna och fikade glögg och lussebulle:) sen kollade vi på social network, skit hetsig men bra. Såg dock inte slutet. Men mysigt vare:) men nu ska jag passa barn;) Kramen

Lördagen 27 November 2010

shuuue!

Har jobbast hela veckan på förskolan ;) så roligt, vi har åkt massa pulka och pysslat massor och gjort luciatåg och tomtar och änglar av äggkartonger och toarullar :)

Gjorde matte prov i tisdags också, kändes bra, men jag vet inte hur det gick ^^

Igår firade vi Sara som fyllde år i torsdags. Det va najs, men svinkallt ute , typ -10*C
Vi var på Rocks på Mariatorget , det var iof svinkallt inomhus också :P

Innan vi åkte och mötte folket så var alla tågen försenade mot sthlm, så jag och wille fick vänta ca 30 minuter på Rotebro station, men vi fick lite underhållning, Det var nämligen 2 stycken möss som sprang omkring på perrongen :D dom var så söta, dom hoppade upp och ner mellan gallret vid dörrarna och in och ut under godisautomaten :D aaw dom var sååå söta ! Jag hoppas att dom fick mycket kexchoklad och sånt, när dom sprang omkring vid godisautomaten :P juste, vid ett tillfälle sprang en av mössen fram till en kille och hoppade upp på hans fot! HAha och han märkte inget, det va kul!

Men nu, borsta tänderna och sen åka och handla något med Willis <3

Hejdåee


Måndag 15 November 2010

shuee!

Har precis käkat middag med william, det blev spaghetti och köttfärssås á la Barawi ^^

I fredags var jag chaffuör till william och micke. Vi var på hägges och hade det trevligt, och jag sjöng som vanligt =)
På hemvägen fick wille spatt och höjde musiken i bilen till max och hängde ut genom takluckan HAHA, och micke ba:"vad fan hände?!"
som svar fick han av mig: "william är terror helt enkelt"


I lördags fick jag följa med sara och nico hem till en gammal arbetskamrat på chillkväll, åkte dock hem tidigare eftersom jag inte har sovit bra på hela veckan. Men det var en trevlig kväll med massa kkortspel och sånt .

Igår chillade jag och william framför tv'n och sen åkte vi till Kista centrum och jag hittade 2 tröjor :) och willis hittade en jättefin stickad kofta. Sen åkte vi hem och firade pappa(fars dag) och fikade gott :) 

Har kollat på serien "The Pacific" den som är gjor av tom hanks och steven spielberg, som även gjort "Band of brothers" (som btw är skit bra)
The Pacific är faktiskt nästan lika bra, man har bara inte vant sig än vid karaktärerna, men jag har ju iof sett band of brothers serien ett antal gånger, och har bara sett pacific serien1 gång


Idag har jag jobbat och har pysslat lite med 2 olika sorters änglar som jag tänkte att ungarna ska få göra sen ;)






<Har även ritat en massa teckningar som dom älskar, men jag är så trött^^ haha så jag har ritat ett antal tecknngar som jag har kopierat upp i hundratals, här är en av dom(Tingeling och ariel) haha





Jag och wille hade en liten picknick ute helgen innan det snöade:) vi myste i solen och fikade :) <3







Hej svejs!!

Fredag 12 November 2010

Hej, det va ett tag sen.
Jag var seriöst såhär --->| |<--- nära att Radera den här jävla bloggen. 
För några månader sen, tror det var i augusti, så skrev jag världens längsta inlägg, innehöll säkert 40 bilder och hur mkt text som helst, och när jag skulle klistra in den sista bilden så fuckade sig hela datorn och allt försvann. Jag fick värsta dampet och klickade mig fram till "ta bort bloggen" eller vad det står, och tänkte trycka på radera,, men jag lugnade mig och jag bestämde mig helt enkelt för att bara ta en paus från den haha

Men nu har några vänner frågat varför jag inte skriver och att det är kul att sitta och läsa, så då tänkte jag, varför inte? jag kan ju testa lite då och då ;)

Så här kommer mitt första på några månader! hihi

Ja det som hände under sommaren pallar jag inte skriva om igen, men det innehöll norrlandsresor fiske sola, rockfestivaler sköna människor och goda vänner och familj. Jag lyckades även ta mitt körkort i juni vilket jag är väldigt nöjd över :) har använt det för fullt. Har även jobbat väldigt mkt på Pärlan(dagiset som jag jobbar på)
älskar alla barnen och trivs som fisken i vattnet där, synd bara att jag inte är utbildad förskolelärare, annars hade jag antagligen kunnat få en fast tjänst.

Va även på kreta med tjejerna. Det var en skön resa som slutade lite fel kanske men när jag ser tillbaka så var den helt okej och trevlig. :) (se fler bilder facebook)











Och i fredags(en vecka sen) var jag Jonna och Sofie på resturangen Seaside söder, var en jätte trevlig kväll och vi hade roligt! Jättegod mat! Jag åt:


Kantarelltoast
Smörstekta kantareller på hembakat lantbröd. Serveras med vildsvinschips och Västerbottencréme

Lågtempererad fjällröding
toppad med löjrom från Kalix. Serveras med skummad pepparrotssås smaksatt med krondill, mousseline på pilgrimsmussla, jordärtskockspuré och syrade morötter

Vitchokladgratinerade blåbär
Serveras med mandelflarn och vaniljglass








Nu ska jag äta, men ha en trevlig kväll !! Puss!



RSS 2.0