Onsdag 23 Mars

Hejsan :)

Idag har jag jobbat massa, och fick ta bussen hem, då pappa har tagit bilen...
Inte det roligaste, men vad gör man..? :P

Klev av vid väsby centrum på hemvägen och sprang in på kicks och köpte en eyeliner från make up store.
Såhär såg den ut och jag är verkligen nöjd :) blev även ett par örhängen; två små papegojor som sitter i en ring typ.. kan ladda upp bild sen..

Här är beskrivning av ögonpennan...:
Sparkling Beach
Make Up Stores ögonpennor finns i två olika formler som båda har perfekt konsistens. Den med lång färgindikering är mjukare och oljefast, vilket gör att den sitter som berget på huden kring ögat och på locken, där det produceras olja. Den med kortare färgindikering är vattenfast och sitter kvar på slemhinnan i ögat, trots hög tårproduktion. Detta gör dem hållfasta och mycket lättarbetade på respektive användningsområde. En kajalpenna ger en mjukare markering än vad en eyeliner gör.




I måndags hade ju jag och William 2 års dag :) Sååååååå mysigt. Vi käkade på mickes resturang på Renstiernas gata på Söder:) så jädrans gott alltså! tack micke som fan. Han bjöd oss på förrätt och en efterrätt.
Vi fick ett ihopplock av förrätterna;
Bruchetta - SKITGOTT
olika Salamis
parmaskinka
soltorkade tomater
m.m

Varmrätt:
Wille: Hjort med karl johansvamp (och en sås på karl johan..)
Jag: Kalvrullader med salviasmör och parmaskinka, potatisklyftor och grönsaker

Efterrätt:
Wille: "Sista hjälpen" Chokladmoussetårta, espresso och en whiskey
Jag: Pannacotta med rödvinssås och karamell

SÅÅÅ GOTTT!!!!! :D:D:D:D

nu, ut med jycken <3<3
sen till das Qben.... ADIOS!


Söndag 20 Mars

I torsdags snöade det, och det sög ju rövhårt.. Men det försvann typ lika snabbt, och nu ser det äntligen ut som vår, snön har försvunnit helt på vissa ställen ;D

I fredags va jag ute med Malin och Yollis. Vi drog till Wollmars. Vi hade det jätte trevligt. :)
Sen kom Mattan och hon hade med sig 3 kompisar dit :) vi hade det as nice. Men eftersom vi åkte in till stan vid halv 20 så va vi rätt nöjda vid 23 snåret så vi tog tåget hem jag och malin, och de andra drog vidare ...

Sen klev jag av i Sollentuna och gick till O'learys och träffade min grabb och mina andra kompisar :) blev kvar där till halv 3 :) kom inte hem förens klockan 4 typ. För vi hann med 520 men jag som är så känslig blev åksjuk såklart när vi va uppe i viby, så vi va tvugna att hoppa av, och sen tog vi taxi (SKÖNT)
 ^^

Idag har det varit mkt skönt ute, ca 7 plus ute och man kunde gå med jackan öppen utan att bli kall. Fikade hos willes mamma ute på balkongen, as skönt. Sen drog vi hem till micke och snackade  i 2-3 timmar :)

Sen kom vi hem nu vid 21.00 typ så då slängde vi i oss en sen middag,
 

BTW så firar jag och William 2 år imorgon :) <3 det ska vi fira med en mysig middag på mickes resturang  ;)<3
men nu ska jag mysa med min älskade grabb :) <3

(en sån här vill jag göra :D )

Godnatt

Torsdag 17 mars

Hejsan svejsan :D

Nu va det ett tag sedan igen, men men vad ska jag göra då !? ^^

Har jobbat på förfullt under veckan , och ska även jobba imorgon 7-15 :)
Sen imorgonkväll ska jag träffa Malin och Yolanda, och vi ska till Wollmars . Ska faktiskt bli riktigt mysigt .
Och eventuellt så ska Maria med också :)

Förra fredagen så träffade jag några tjejer från min klass i Rudbeck, det va jätte trevlans och vi käkade på Michelangelo (stavas?) ,
egentligen gillar jag inte den resturangen pga att vi hade värsta , och då menar jag VÄRSTA bråket med hovmästaren där när vi hade Irländarna på besök .
"Kortfattat" så hade den gubben fetdamp och skrek på oss för att en av tjejerna är glutenallergiker och inte kunde äta sin pizza , så han började gapa och skrika om att vi inte kunde beställa mer mat än dom 30 pizzor vi förbeställt , och då undrade ju vi varför vi inte kunde beställa mer , liksom vafan dom måste ju ha mat hemma om det kommer fler gäster... aja suck..

MEN den här gången var det mkt trevligt och gott :)


Linnea Hanna och jag


Linnea Gabriella Caroline (och sen madde, som inte är med på bild..:/ )





Åh det har varit så mkt den här veckan alltså, orkar inte skriva allt...
Det har varit allt från tsunami och kärnkraftsverkexplosioner i Japan, till hjärt och lungräddnings utbildning på jobbet, varit hos tandläkaren och hos en "syo" som jag snackade plugg och studier med,  
till att Elin äntligen fått sin lilla Millian <3 :D




Och idag är det även St. Patrick's day :D För två år sedan firade jag faktiskt den här dagen på självaste Irland , saknar faktiskt det gänget då och då , både svenskar och irländare:) men det va en riktig fest iallafall, hela veckan ^^

Såhär hade vi det då , annars finns det fler bilder på min facebook :)
:


Jag och Anna

Shane utklädd som st. Patrick ^^

Samuel, Romano, Jonas, Rebecka, Jag, Joey, Anita

Peter, Ruth, Victor, Samuel, Sean, Rachel, Simon, Mary

Hela gänget, partybilder finns på FB...



Trevlig helg darlings :D

Måndag 7 mars

Hejsan svejsan,.. Fan jag är dålig på att uppdatera har jag märkt.. men jag har liksom aldrig tid till det..
Men iallafall:)

I fredags jobbade jag sedan åkte jag, william och Micke till bowlinghallen ( som vi nu försökt att ha som en tradition ca 1 gång i månaden)
Det va as najs, vet ni varför? Jo för att jag vann!!!! :D:D:D:D mohaha!
Dom va så jävla sura, och dom kan inte erkänna att jag vann värdigt, dom hade druckit några öl, och dom bara skyller på det.. SUCKERS!!!!!
HOHO såhär vart poängställningen:

Gisela: 496 poäng !!!!!!
Micke: 451 poäng
William: 399 poäng

:D plus att jag slog 3 strikes! det har typ aldrig hänt i mitt liv, men jag sa faktiskt under middagen till mamma och pappa, att nu jävlar ska jag spöa skiten ur grabbarna! För sist vi spelade va jag ju på sista plats med de mest usla poängen man kan ha ^^

Men sedan bar det av till Hägges för att äta lite nattkäk och sjunga lite kareoke:) och det gick också över förväntan SKITBRA! :D och kareokegubben Johan, älskar oss så han lägger in oss i köplatsen före alla andra som varit där hela kvällen ^^ hihihihii busigt och bussigt

Heeeel nöjd med kvällen!


På lördagen åkte jag och min älskling willis till Fjärilshuset :) Jävlar vill jag säga, fy farao vad varmt det var! Det rann svett från min panna! haha, men en mysig dag blev det :) Sen åt vi lunch i Solna centrum och sen åkte vi och hälsade på Elin med jättemagen! shit va stor hon blivit, nu är det ca 2 veckor kvar tills ungen ploppar ut!!! :D AAAAAah spännande!

Och i söndags blev det till att vara mecksällskap. Willis va tvungen att mecka med sin volvo, så jag satt i solen och häll honom sällskap :)

MMmm så nöjd med helgen!

Och nästa helg ska jag träffa tjejerna från gamla klassen! :D och sen blir det utgång tror jag! :D fett kul!

PUSSSSSSSSSSs









Sen vart det lite smyckes shopping, bara massa sjöhästar och lite mobilsmycken ^^


HEJDÅ!


RSS 2.0