Lördag 12 Juni

Fy fan. Jag är bakis. Jag är rövhungrig. Och jag saknar min gris.
Igår var det studentfirande som gällde. Min käre vän Jonna tog studenten:) va på hennes mottagning och åkte hem en sväng för att gå ut med Ripli pippli, senare drog vi till runbypuben (haha) vilket var jävligt kul! Vi sjöng och skrattade sen hade vi efterfest hos Jonna och Viktor :D stapplade hem vid 3 tiden.. Lyckad kväll, bara så jävligt att jag blir så sjukt bakis jämt.. Det är väl åldern .. HAHa..
Sitter och lyssnar på Empire of the sun- we are the people och Johnossi- what's the point = bra bra

Va på Patriks studentmottagning förra fredagen också, det var också roligt, fast vår utgång va inte lika rolig.. En mörk och kall park i Jakobsberg va inte så populärt liksom. Vi ( Ande, Gradin och Patrik) stannade högst 45minuter. haha sen fick Amanda hämta oss och sen köra oss till ngt centrum där wille körde oss vidare, och putte drog med amanda hem, stackarn att inte slutfesten va nå kul, men det tyckte inte jag att min var heller :P så ah..

Var hos tobbe här i veckan och grillade och så, det va najs att träffa lite sköna människor, och så träffade jag Bacon också som jag gick truckkursen med:) det var kul, känns som om att man känt varann länge :]

I dag är jag typ "barn/hundvakt" jag och syrran är ensamma, då mamma cyklar tjejvättern och pappa är på min kusins bröllop. 
Men de e najs, jag ska klämma i mig en fet calzone när wille kommer. 

Fyllde i mina körsbär häromdagen också, gratis självklart, dom blev mkt bättre, ska bara vänta på att skorpan ska lossna. Färgen var helt fuckad innan, var typ ränder i dom där det inte fanns färg plus att linjerna var också fula, men nu ser det hundra ggr bättre ut:]

nä nu ska jag ut med min buseknorr tror jag, han måste kissa.^^
Puss och kram skumbanan
 

RSS 2.0