Fredag 23 April

tjoho, vaknade imorse typ kl 05 någonting, hade värsta värsta, och då menar jag VÄRSTA tandvärken ever!
min jävla skit visdomstand har lackat sönder i min mun, alltså den har hållt på att komma fram i några års persiod, och den brukar värka speciellt när man känner sig förkyld, men igår började det göra riktigt ont, hela tandköttet är help spänt och det går inte att stänga munnen helt utan att "bita" i tandköttet, vilket inte är så speciellt skönt. Så jag ringde tandis imorse och fick en akuttid. Dock spolade dom bara rent runt tanden och så. Tack för den räkningen på 800kr.
har fortfarande ont och det enda som hjälper är alvedon, det gör det lite bekvämare iaf^^

Skitsamma, i värsta fall får jag göra som pappa gjorde när han va ung, haha han hade lika ont som mig och tog helt enkelt en skalpell som han hade och skar i sitt tandkött så att det släppte, skulle fan ge allt för att få göra så, det är liksom det som gör ont. Skittandkött.


Däremot har jag tagit en långpromis med Ripli idag , jätte mysigt :)
Men vet ni, han blev biten av en orm, jag blev skiträdd, men det visade sig att det bara var en snok...Pust^^

SO LONG!!

Torsdag 22 April

Igår var det jättemysigt att käka ute med tjejerna:)
Alla tre åt pasta rätter och fick vitlöksbröd också, som var skitgott, bland dom godaste bröden jag käkat ^^
Vi blev även bjudna på ett glas champagne (av hovmästaren tror jag). Dock hade vi en lite konstig servitör som pratade som ett mongo men han var snäll och sa att det var hans första dag, så det kanske berodde på det.

Idag blev det en mysmorgon med älskling då det är pissigt väder ute. Sen tog vi en tur förbi stinsen och jag fyndade 1 tröja 1 klänning och 1 kofta för endast 49.- st. så det blev totalt 147 spänn:) bra kap tkr jag!

Nu sitter jag här och diggar deep purple tillsammans med Gollum!

Puss o kram!

Onsdag 21 April

Idag var jag och willis på oljemassage, det var mkt skönt och jag kommer definitivt åka dit fler gånger:]

Nu håller jag på och gör mig redo, för jag hanna och madde ska käka italienskt i staden stockholm. Ska bli mys. Synd bara att det är skitväder, typiskt lömskt aprilväder.

men ha det gott igelkott :)


Tisdag 20 April

Vaknade tidigt idag av att jag inte kunde sova fast jag va skittrött, skitsamma, självklart vaknade älskling också och jag hade ingen lust att snooza idag som jag annars inte kan vara utan.
Var tvungen att fota min älskling ändå, han va så söt :] <3


Sen gjorde jag inte så mkt. Hade väl en liten ta hand om mig själv dag. Duschade, fixade håret ( då menar jag att jag tog blondspray, greppade saxen och klippte vilt..^^) Färgade bryn och fransarna också :) Så jävla skönt, äntligen ser man lite mänsklig ut hihi. Jag har verkligen skitljusa ögonbryn naturligt så jag är nöjd med lite färg.

Under färgning..           och efter 

hehe innan= fanns inga bryn^^ det blir ju inte så mörkt, men eftersom jag ändå är ljushårig så är det perfa, fransarna fick inge mkt färg dock, men jag använder ändå mascara :)
Bokade in thaimassage imorrn som 1 års present till mig och wille (en månad försent, men båda har haft fullt upp, så det är min present till honom:] )

Jag och William fick vara hundvakt på morgonen åt min Ripli och lilla wilma, som ser skit rolig ut då hon är nyklippt och typ bara har långt hår på skallen och svansen hon ser ut som en mupp :]



gräsig buse
min sötprutt

btw fyllde hitler år idag. den skiten inte värd att firas, men man får inte glömma honom, såna saker han gjorde är för hemska för att glömmas..
Men köp en sån här matta vettja' :) så kan man stampa på honom varje dag:]


So long'



Måndag 19 April

Idag skulle vi ha åkt. Just nu skulle vi ha varit framme. Skit också.
Men jag har fått 2 goda nyheter, vi får tillbaka pengar från både hotellet och flyget, från början skulle man inte få ett enda öre tillbaka från något av dom. Så det är ju bra iaf, så då behöver vi bara boka en ny resa:). Som plåster på såren ska jag hanna och madde käka på italiensk resturang på onsdag.

Nyss tog jag 2 hål i öronen hehe, hade lust, och willis klippte sig.

Ja ja hejdå

Söndag 18 April

Det ser inte ljust ut för vår lilla resa. Det vi kan hoppas på är att vi får tillbaka åtminstonde en liten slant på det vi lagt ut.

Men jag tycker att vi ska boka en ny till samma ställe Hanna! Skiter i vad det kostar, det skall göras!

Hopp, vad ska man göra den här veckan då? Ska nog höra med mamma om jag få börja praktisera en vecka tidigare endå. så får jag iaf 4 praktik veckor. Annars får jag väl ligga här hemma och sola och umgås med älskling.

Är fett sugen på att ta fler hål i öronen hehe. Va skit länge sen jag tog hål i öronen, typ i 7an:P

ååååh Hanna ringde nu när jag sitter och skriver och meddelade att vi får våra pengar tillbaka från hotellet!! fan där släppte en sten från mitt hjärta, nu känns det åtminstonde värt att boka en ny resa, för då har vi inte förlorat alla pengar. :) åh nu är jag lite gladare :D


jag och hanna <3 ^^

fredag 16 april

I veckan fyllde syrran 14år :D hon fick presentkort på gina, sf bio, och något mer. Sen fivk hon läppglans och nagellack och örhängen. :)

Idag var det sista dagen på min lager&logistik med truckkort utbildning, och jag har tagit Truckkort ab.  Fett nöjd.

Men en sak jag inte är nöjd med är att vulkanhelvetet på island har gjort så att min och hannas resa till rom ligger på tunn is. Vi kan inte avboka den för vi kommer inte få ett enda öre tillbaka varken från biljetterna eller hotellet, vi funtade på att kolla upp ifall man kan ta ett tåg ner, men tågen är fullsmockade. Så det är typ kört för oss om inte flygplatserna öppnar igen innan måndag, håll tummarna för oss..:'/
Jag är så trött i huvudet efter allt snack med personal från resia och ryanair... usch,
MEN jag drar ut ikväll med grabbarna till hägges och firar att jag tagit truckkortet, och dränker mina sorger om min panik inför Romresan...

Puss och kram och nyp i stjärten!!

Söndag 11 April

näst på listan:

 

12-16/4 Sista veckan på truckutbildningen, och ev AB Truckkort.
12-13/4 Micke fyller 20 och min syrra Madde fyller 14  .
16-18/4 Helg och födelsedagsfirande och packa resväska med Hanna :)
19-23/4 Rom
23-25/4 Hemma
26/4 Praktik för truckutbildningen 3 veckor framåt och tattoo tid :)
17/5 Börjar jobba på dagiset Pärlan :)




Tisdag 6 April

Konstigt nog känns det som måndag idag.. helt förvirrad..

Förra veckan fick jag prova köra truck :D det va spännande, och kul.
Idag fick alla i gruppen reda på om vi går vidare eller inte, och både jag och Madde går vidare, och hade 100% rätt på våra prov vi gjorde, (vi va 2 av 4 som hade alla rätt) :) vi är duktiga helt enkelt ;)
Så resten av veckan har vi teori sen nästa vecka börjar själva truckutbildningen :D

I helgen så åkte jag och Willis upp till mitt land, vi hade det jätte mysigt. Vi solade så jag tillochmed brännde mig :P, slappade, bastade, han o pappa fiskade, jag och mamma shoppade loss på Dollar $tore ^^ och madde raggade killar i enånger..tönt
vi fick också leta påskägg, wille fick en burk med salta pingviner, madde fick en parfym a la britney spears och godis, jag fick min absoluta favoritparfym som inte säljs i sverige längre(mamma va i england i veckan och köpte den till mig :) ) Miami glow och lite godis! nöjd som faen!

Jag bokade även tid för att gadda mig :) pappa och jag ska göra det samtidigt den 26 april, veckan efter att jag och hanna kommit hem från Rom, vilket är om " veckor :D:D:D är så jävla taggad just nu för allt!!
både för truckkursen, tattoo och Rom resan , dessutom är jag så glad över mitt och willis förhållande, det är väl vårkänslor som kommer :) men vi har det verkligen super duper bra just nu! <3<3

haha

so long :D

RSS 2.0