Tisdag 30 Mars

Vårväder? - Ja!

Me like.


Jag har börjar gå en truckutbildning nu, eller rättare sagt så är den här veckan en test vecka som slutligen visar vilka som ska få gå vidare. Imorrn ska vi få prova köra truck för första gången, det ska bli kul, men lite läskigt^^
Som tur är går hannas kompis, madde på samma kurs som mig och vi är dom enda tjejerna. Men vi kommer jätte bra överrens :)
Nu är jag hos Wille<3 och han kollar fotboll (blöhöö) .

Han beställde hem 2 dvd:er med dom allra första Scooby doo avsnitten, som kom hem igår, så bäst, bara lite tråkigt att dom är typ förnyade i färgen, antagligen för att dom allra första avsnitten är från 1969, men endå! Dom är så bra:] mjihihi !
På hans gamla Vhs filmer med Scooby doo finns det även några avsnitt med Top Cat :) det var också ett av mina favorit programm när jag va liten :) dom är så söta.

jag Gillar nästan alla Hanna-Barbera figurer, tex familjen flinta, tom&jerry, scooby doo, Top cat, Stoppa duvan!


Shihihihiii







torsdag 25 mars

Våfflor och Pengar

Fick min lön idag, mycket pengar blev det, sen fick jag reda på vad jag får tillbaka (skatteåterbäringen) :D jag får 3750 kr :D typ dubbelt så mkt som förra året. Så jag är Nöjd :) då har man ännu mer pengar till sommaren iaf ;P.



Måndag 22 Mars

Snart är det löning! SÅ bra bra bra!!
Jag kommer få pengar från både scanbur, polarn &pyret och DSE. Och lite senare från Bea och försäkringskassan, jag känner mig nästan rik^^.

Det första jag ska göra är att betala pengar till Hanna Humla för Romresan, sen växla lite mera till resan. Sen ska jag åtminstone ta 1000kr till att shoppa lite nya kläder för. Sen blir det till att spara fan. Det ska ju vara en bra sommar också.

I helgen så var vi på Hägges både på fredag och lördagen. Fredagen var chill och jag sjöng kareoke som vanligt ^^ Fniss. Sen blev det lite efterfest hos Denise, men vi varade inte så länge, för min lilla Willis va nog lite trött he he.

I lördags så var jag först hundvakt åt lilla Sensi som är Elins nya lilla byracka. Det gick jätte bra trots en liten olycka. Hon gjorde nr 2 inne, och något fastnade i hennes rumpis..:/ vi höll på i en halvtimme typ och försökte få ut saken..stackars liten, hon pep och vart rädd, Bra första intryck liksom ^^
Det visade sig lite senare att hon tydligen hade knaprat i sig Elins underkläder haha. Så det var dom som var lite svårsmälta. Men dom kom tillslut på naturlig väg ^^
Sen var hon bra igen och busade lite med Ripli och tog hans hundben. Vilket han inte uppskattade nå vidare:P

Lite senare åkte jag och la familia hem till Mona och där käkade vi middag. Jätte gott!! Först fick vi som förrätt  laxrulader(med pepparrot i) och rostbröd, en liten sallad och citronbit. Sen varmrätt, var pasta med pastasås och en fräsch sallad. Till efterrätt fick vi pannacotta med blåbär och hallon och kiwi. Skit gott!! MMmmmmMmm :]
Efter middag drog jag mig vidare till Hägges igen, där var det fullt ös, och vi var säkert uppåt 70 pers där som mest, bara ungdommar som var polare med william och hans brorsa så det va skit kul, alla var väl lagom fulla och glada och det blev dans på både golv och bardisk.

På söndagen så tog vi det chill och åkte på eftermiddagen till Paddy's och kollade på fotboll med Danne och Tobbe. Det va trevligt förutom det äckliga vädret ute. Vad hände liksom?

(bilden togs 3/4 2009)

Jag och William firade vår 1 års dag i söndags (21mars) också så vi åkte till Kista efteråt och åt god mat och kollade på bio, ni vet, inte så avancerat, men mysigt, trots allt va vi båda så slitna efter helgen så vi tyckte det var lagom:)
Vi kollade på Shutter Island, den va jävligt bra gjord tycker jag, rekomenderar den!





Snart bär det av...

...till ROM!!


Torsdag 18 Mars

Igår när jag var i rasthagen med Zezzan och Nicke så kom det massvis med hundar, och tillslut var dom 8 st i samma rastgård som sprang omkring och busade. Det var en Labrador, 2 st portugisiska vattenhundar, 2 småhundar och 1 blandning mellan afganhund, greyhound och tervurens, skit söt, ni skulle ha sett hennes tassar, som stora lovikavantar^^

Zezzan och Nicke


Zezzan och Leia



Resterande hundar

Onsdag 17 Mars

st. patrick's day idag. Sitter och webshoppar lite navelpiercings inför sommaren. Gollum sitter här bredvid och kvittrar till rockklassiker. Har lust att festa lite ikväll på irländskt vis och sjunga pubvisor, men vi får väl se om jag har råd^^

Dom här har jag beställt, (fast med röda pärlor på den första) :-]


St Patrick's day

Idag för 2 år sedan befann jag mig på Irland och festade gärnet med alla irländare och rudbeckare under en hel vecka, det var bland det roligaste jag gjort. Fick se det otroligt vackra landet och mysiga städer och byar och träffa jätte trevliga människor.
Jag rekomenderar starkt att ta en tripp till irland om ni vill ha det riktigt jävla skitroligt! ^^




Tisdag 16 Mars

Det visade sig att jag kom in på truckkursen som startar den 29 mars.
Det visade sig att ripli inte hade öronskabb, utan öroninflammation (typ svamp)..

Det visade sig att jag har världens bästa pojkvän <3 varför får ni inte veta ^^

Söndag 14 Mars

Fy, vi tror att Ripli har fått öronskabb, han har kliat sig i örat som fan så jag tog en tops och kollade, och det var svart, typ som torkat blod, så vi tog fram förstoringsglaset, och där såg jag en liten liten liten varelse som sprattlade med benen... typ såhär såg den ut:




(dock ser deras kvalster ut typ likadant..) så jag ska till vetrinären med honom imorrn. usch det börjar fan klia över hela kroppen, äckliga kryp. Tur att det INTE smittar till människor..


Tusse då


Fredag 12 mars

Idag har jag köpt mig ett par fina ringar och trosor.  Va på systemet också.
Idag blir det O'Learys med grabbarna.

Ville bara säga att jag älskar den här hatten/glasögonen på Lady Gaga ofc ^^




Nöjd :]

"...Jag är så glad, för jag är nöjd.." nananannaa


Nu har jag en utlandsresa bokad till Rom med Hanna i April.
En festivalbiljett till Rockweekend i Söderhamn med William i Juli.
En festivalbiljett till Sonisphere festivalen i Stockholm i Augusti.

Jag är nöjd.


Så sant så


lite bilder från dom senaste dagarna

Lite bilder från mitt jobb på DSE, där jag prismärkte kläder som skulle till NK, tex Tiger of sweden, Burberry, Diesel, Hugo Boss, Paul Smith mfl.




Och här är några bilder från när jag och Wille var och kollade på flygplan med hans brorsor :]



och från idag:
Zezzan hittade en fin pinne^^


pussen!

Måndag 8 Mars

Idag har jag varit på intervju på ett dagis i vallentuna, det gick jätte bra och jag ska få provjobba på onsdag:)

Sitter och väntar på besked från arbetsförmedlingen, om jag ska få gå den där truckkortsutbildningen. Hatar att vänta.

I helgen va grabbarna grus här och ruth, Vi rökte vattenpipa och drack vin och whiskey :] va jätte länge sen jag träffade rutan själv, hann inte direkt med att snacka med honom på min födelsedag.













btw, pallar inte folk som blir svartsjuka när man träffar sina andra vänner utan att den "svartsjuke" är bjuden..

Tisdag 2 Mars

Va ett tag sedan nu. Sitter här med syrran och lyssnar på "Iz" när han sjunger somewhere over the rainbow, fett fin.
Har även kollat på Apan och långstrump, hehe, och diskuterat en surkärring i området som tydligen har sagt att vår hund är en, tro det eller ej, en MÖRDARHUND, HAHA det mest bisarra jag har hört, för det första föds hundar inte till att vara en mördarhund(speciellt inte såkallade kamphundar*) och för det andra är vår hund den absolut mesigaste och snällaste hunden man kan önska sig, skulle inte göra en fluga förnär.  Herregud säger jag bara.
Puss på Ripli!

Har snart jobbat 2 veckor på DSE (som det heter) med prismärknign av märkeskläder som jag sa förut, har varit jätte kul, dock inte lika kul att åka kommunalt dit.
Åker halv 6 på morgonen och kommer hem undefär 18.00- Alltså 12 timmar senare.. och då slutar jag klockan 16.00 i Vällingby. Lite smått jobbigt.

Igår när jag och wille var påväg hem till honom så gick hans kopplingsvajer av i hans bil, så vi fick putta in bilen till parkeringen, i denna snö - INTE kul säger jag bara.. ^^

Poss!

RSS 2.0