Tisdag 22 februari

Tjollahopp sparrisknopp!


Hey, igår fyllde mami år, så vi firade henne med lite kinamat och rulltårta :) hon fick en trippeltång av oss,

Och jag har självklart provat den ;)
Man får sånt härligt burrigt hår:)



Såhär sen den ut och håret blir typ som bilden ovan.



Herregud. Jag säger bara det, jag hade magsjukan för en vecka sedan, därför ingen uppdatering...
Jag jobbade hela dagen, men när jag kom hem och skulle äta middag hade jag ingen som helst matlust och jag skippade middagen.
På kvällen vid 20 tiden skulle jag gå ut med hunden men fick panikont i magen. Trodde jag fått magkatarr eller något.. Men inte fan va det så enkelt, det skulle ju absolut vara fucking magsjukan. Hatar det.

Det är nog en av dom sjukdommar jag fasar mest för. Magsjukan och löss...BLÄ

Men tur i oturen va jag ju iaf hemma hos mig och mina föräldrar. Så jag spydde och ...ja ni vet.. det andra i typ 6 timmar i sträck !!... Det jobbiga är att jag blir alltid så svag att jag svimmar och inte orkar typ ens sitta på toaletten haha.. så det va en riktig pärs.. fick ta tvättkorgen som stöd hehe..
Fick spendera min natt och morgon på badrumsgolvet på ett liggunderlag och ett täcke.. det var svinkallt.. men jag hade varken ork eller lust att springa mellan sängen och toan.. men sen va skiten över vid 4 tiden....

Men biverkningarna är värst. Vätskebristen, man pallar ju inte ett skit.
detta var på tisdagen jag fick magsjukan. Mamma, Madde och pappa fick alla tre i sin tur sin magsjuka på fredagen.. Jippi!
                                                                 Men nu är vi friska iaf ;)


Godnatt kissekatt!


Fredag 11 Februari

Helo:D
 Sitter på ungdomsgården Qben.
Har hängt här med Wille och alla sköna ungar/tonåringar.

Har haft fullt upp på jobbfronten på sistone, därför ingen uppdatering..
I natt var det klass 2 varning ute och det har snöat ca 3dm. Så det har varit världens snökaos. Fick ringa min chef idag och fr¨åga om det va ok att stanna hemma idag, då jag bara skulle ha jobbat 4 timmar. Jag fick det för det va inte många barn som kom dit idag just pga ovädret. Så jag fick stå och skotta ut bilen idag från parkeringen :P

I Måndags var jag och Wille på en lägenhetsvisning :) det var ganska spännande då jag hade köplats 3 och va den enda som hade ringt för att få komma på visning, men den va inte som vi hade tänkt oss, och alldeles för dyr, så vi letar vidare ;D
Har anmält intresse på en lägenhet nära där jag bor, vi bodde faktiskt i samma hyreshus när jag va liten, men jag hamnade i köplats 9 där, så jag får väl inte den... annars skulle nog den vara perfekt. Aja, man får iaf tid på sig att spara ihop lite pengar :)

I veckan hade jag tråkigt då jag slutade klockan 13, så jag satte igång King Kong rullen, den är faktiskt riktigt bra enligt min smak :)



Imorgon ska jag och älskling åka till ngn fiskebutik i sundbyberg, sen ska vi nog till sollentuna och gå in på make up store, eftersom att jag fick ett presentkort där av wille på min födelsedag :D


Juste som sagt fyllde jag 21 år den 30 januari :) mina presenter var 
Presentkort på;
make up store
ikea
ted's tatto

Kastruller
sängkläder
jättefina tallrikar, koppar och skålar
och trisslotter

Jag blev supernöjd faktiskt:)




Nu ska jag rulla vidare ;D see yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


RSS 2.0